Ege Postası
Geri

Boğaziçi Caz Korosu'ndan canlı yayında Gezi golü!

Boğaziçi Caz Korosu, NTV'deki 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı özel yayınına katıldı. Canlı yayında Atatürk'ün sevdiği şarkılardan "Entarisi Ala Benziyor"u seslendiren koro şarkı bitiminde Gezi mesajı verdi.
Boğaziçi Caz Korosu'ndan canlı yayında Gezi golü!
Haberler / Güncel
19 Mayıs 2015 Salı 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
NTV’deki 19 Mayıs özel yayını ilginç bir ana sahne oldu. Canlı yayına konuk olan Boğaziçi Üniversitesi Caz Korosu seslendirdiği parçalarla izleyenleri adeta mest etti. Koro programdaki finalini ise “Entarisi Ala Benziyor” türküsüyle yaptı. Koro “Olamaz, ne çare o nişanlıdır, kaytan bıyıklı delikanlıdır, şekerli misin vay vay, kaymaklı mısın vay vay…” şeklindeki türküyü “Çapulcu musun vay vay…” diye bitirdi. Şarkıdan sonra spikerler kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

19 Mayıs kutlamaları sebebiyle NTV canlı yayınında 'Entarisi ala benziyor' türküsünü seslendiren Boğaziçi Caz Korosu'nun son saniye sürprizi sosyal medyada geniş yer buldu.  (Radikal)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası