Ege Postası
Geri

Boğaziçi'nde o akademisyenin derslerine son verildi

Boğaziçi Üniversitesi'nde sinema ve belgesel alanında dersler veren öğretim görevlisi Can Candan'ın dersine son verildi.
Boğaziçi'nde o akademisyenin derslerine son verildi
Haberler / Güncel
17 Temmuz 2021 Cumartesi 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alınan Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'nun yerine vekil rektör olarak atanan Naci İnci, akademisyen Can Candan'ın görevine son verdi.

BULU 195 GÜN SONRA GÖREVDEN ALINDI

Boğaziçi Üniversitesi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Melih Bulu rektör olarak atanmıştı. 2 Ocak 2021'de Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevine getirilen Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile 195 gün sonra görevden alındı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince görevinden alınan Bulu'nun yerine ise vekaleten Prof. Dr. Mehmet Naci İnci atandı.

"DEĞERLENDİRMESİNİ SİZLERE BIRAKIYORUM"

Can Candan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Naci İnci, bugün bana 2007'den bu yana öğretim görevlisi olarak çalıştığım Boğaziçi'ndeki görevime, ders verdiğim bölüm ve fakültenin görüşü alınmadan 'vekaleten" son verdiğine dair bir yazı göndermiş. Sizlerle paylaşıyor, yorumunu ve değerlendirmesini de sizlere bırakıyorum" açıklamasında bulundu.HABERTURK.COM

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası