Ege Postası
Geri

Böke'den Go-Kart açıklaması: Talana geçit vermeyeceğiz

Güzelbahçe Yelki'de tarım arazisine ve doğal sit alanı içinde yer alan bölgeye Go-Kart pisti yapılması ile ilgili CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke de açıklama yaptı. Böke, "Çevre talanına geçit vermeyeceğiz" dedi.
Böke'den Go-Kart açıklaması: Talana geçit vermeyeceğiz
Haberler / Yerel Politika
12 Ağustos 2020 Çarşamba 19:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir’in Güzelbahçe İlçesi Yelki Mahallesinde tarım arazisine yapılmak istenen Go-Kart pisti için Belediye Başkanı Mustafa İnce ve çevreciler günlerdir eylemini sürdürüyor. 

Öte yandan tarım arazisi ve doğal sit alanı olan bölgeye asfalt istemeyen çevreciler doğa için nöbet tutarken, Başkan İnce ve bölge halkına da destek çiğ gibi büyüyor.

Son oaolarak hafta başında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı MYK'da Genel Sekreterlik görevine getirilen zmir Milletvekili Selin Sayek Böke açıklama yaptı. Böke sosyal medyadan "Tarım, zeytinlik, üretim alanı gördüğünde gözünü rant hırsı bürüyen siyasi anlayış şimdi de İzmir Güzelbahçe’de tarım ve zeytinlik alanında go-kart pisti yapacakmış. Bu düzen değişecek, çevre talanına geçit vermeyeceğiz!" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası