Ege Postası
Geri

Bolçova iyiliği paylaştı...

Balçova Belediyesi’nin Kurban Bayramı öncesinde başlattığı “İyiliği Paylaşma” kampanyasına bağışlanan kurban etleri, Balçovalı ailelere ulaştırıldı.
Bolçova iyiliği paylaştı...
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Ağustos 2020 Salı 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal Belediyecilik uygulamaları ile toplumsal dayanışma konusunda örnek uygulamaları olan Balçova Belediyesi, kurban bayramında da ekonomik geçim sıkıntısı çeken vatandaşları yalnız bırakmadı. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’nın bayram öncesinde duyurduğu kampanya ile hayırsever vatandaşlar kurban etlerini belediyeye ulaştırdı. Gelen kurban etleri de bölünerek Balçovalı yüzlerce aileye ulaştırıldı.

Kurban etini paylaşma uygulamasını ilk kez yaptıklarını belirten Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Hayırsever vatandaşlarımıza duyuru yaparak her sofra da bayram sevinci yaşanması için bizlere destek olmalarını istedik. Çağrımıza destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kampanya ile ilçemizdeki dar gelirli ailelerin sofrasında bayram sevinci yaşandı” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası