Ege Postası
Geri

Bornova 1877, 1 puanı 90'ıncı dakikada kurtardı

Bornova 1877 evinde konuk ettiği Silifke Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. İzmir ekibine bir puanı getiren golü 90'ıncı dakikada Yılmaz Can kaydetti.
Bornova 1877, 1 puanı 90'ıncı dakikada kurtardı
Haberler / Spor
24 Kasım 2024 Pazar 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta üst sıraları hedefleyen Bornova 1877 ve Silifke Belediyespor maçından kazanan çıkmadı: 1-1.

İlk yarısı golsüz sona eren maçta Silifke Belediyespor 48'inci dakikada Şükrü Kaan ile 1-0 öne geçti.

Ev sahibi Bornova 1877, 90'ıncı dakikada Yılmaz Can'ın golüyle tabelayı eşitledi.

Uzatma dakikalarında sonuç değişmeyince iki takım da hanelerine 1'er puanı yazdırdı.

Bornova 1877 takımı 17 puana yükselip Play-Off hattının içine giremedi. Zirve hesapları yapan Silifke Belediyespor da 22 puana yükseldi ve lider Bursaspor'un 10 puan gerisine düştü.

Ligde bir sonraki hafta, Bornova 1877 SK deplasmanda Kütahyaspor ile karşılaşacak. Silifke Belediyespor ise evinde bir başka İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı ağırlayacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası