Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi 16 çiftin mutluluğunu resmileştirdi

Bornova Belediyesi, 16 çift için düğün organizasyonu düzenleyerek mutluluklarına ortak oldu. Birlikteliklerini çeşitli nedenlerle resmi nikahsız olarak sürdüren 13 çiftin yanı sıra 3 genç çifte de resmi nikah kıyıldı. Pınarbaşı Topkapı Garden Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün, şölen havasında geçti.
Bornova Belediyesi 16 çiftin mutluluğunu resmileştirdi
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mayıs 2015 Cumartesi 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyesi, bugüne kadar evliliklerini resmi nikahsız sürdüren çiftleri, muhteşem bir düğün organizasyonu yapıp Türk Medeni Kanunu’nun güvencesi altına aldı. Pınarbaşı Topkapı Garden Düğün Salonu’nda düzenlenen şölen havasındaki döğün töreninde daha önceden resmi nikahları bulunmayan 13 çift ile 3 genç çift evlilik cüzdanlarını almanın mutluluğunu yaşadı. Bornova Belediyesi, katkı koyan paydaşlarla birlikte gelin ve damatların kuaförden fotoğraf çekimine, gelinlik ve damatlıklardan ayakkabılarına kadar bütün düğün masraflarını karşıladı.
 


Gondollarla geldiler
 
Çiftler hayatlarını resmi olarak birleştirdikleri sahneye meşaleler eşliğinde gondollarla geldiler. Bazı çiftlerin mutluluklarına çocukları da şahit olurken, ikisi de 60 yaşında olan Mehmet Letif ve Güllü Adıyaman çiftinin ikinci bahar coşkusu görülmeye değerdi. Tüm çiftlerin nikahlarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila kıyarak, mutluluklarının devamını diledi.
 
Çiftlerin nikah şahitliklerini CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, CHP İzmir Milletvekili Adayları Ali Engin, Nurgül Uçar, Nevzat Kavalar, Ali Kemal Elitaş, CHP İl Başkan Yardımcısı Osman Peri, CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru, Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Erkan Güler ile düğüne katkı koyanların temsilcileri yaptı. Gecenin ilk dansını eşiyle birlikte yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, uzun süre çiftlerle birlikte sahnede kaldı.


 
Nikahları kıyılan, düğünleri gerçekleştirilen çiftler, organizasyonu düzenleyen ve bu mutlu günlerinde yanlarında olan Bornova Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini iletti. Tüm çiftlerin nikahını kıyan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 16 mutluluğu birden yaşadıklarını belirterek, “Evlilik müessesesi bizim toplumumuz için çok önemli. Yeni çiftlerimizin cumhuriyetçi, Atatürkçü gençler yetiştirmesini diliyorum. Bu güzel organizasyonun gerçekleştirilmesinde bize destek olan herkese, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Nikah şölenine; Torres, Özege Teknik, Topkapı Garden Düğün Salonları, Balgin Sposa, Pınar Moda, Madam Burcu, Akbıyık Döner, Eliza Kuaför, Stüdyo Plus, Foto Beymen ve Ayküsan katkı koydu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası