Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi'nden öğrenciler için deneme sınavı

TEOG, LYS, YGS'ye hazırlık ve İngilizce destek kurslarıyla Bornovalı öğrencileri geleceğe hazırlayan Bornova Belediyesi, YGS’ye girecek öğrenciler için deneme sınavı düzenliyor. Başvuruları devam eden sınav, 8 Mart 2015 Pazar günü saat 10.00’da yapılacak
Bornova Belediyesi'nden öğrenciler için deneme sınavı
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Mart 2015 Çarşamba 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yetiştirme ve İngilizce kurslarıyla her yıl binlerce öğrenciye eğitim desteği veren Bornova Belediyesi, YGS’ye girecek öğrenciler için deneme sınavı düzenliyor. 8 Mart 2015 Pazar günü saat 10.00’da yapılacak deneme sınavı BELGEM’in Çamdibi’ndeki merkez binası, Suphi Koyuncoğlu Ortaokulu ve Sıdıka Rodop Anadolu Lisesi olmak üzere üç yerde yapılacak. Sınava Bornova’daki okullarda eğitim gören öğrenciler girebilecek. 23 Şubat’ta başlayan ve BELGEM’in Çamdibi’ndeki binası ve Bornova Merkez Taşdemirler İşhanı’ndaki şubesine  yapılan başvurular 6 Mart’ta sona erecek.
 
Bornova Belediyesi sınav öncesi öğrencilere kalem, silgi ve kalemtraş dağıtacak. Yine Bornova Belediyesi’nin ikram araçları da sınava girecek öğrencilere sıcak içecek dağıtmak için sınavların yapılacağı merkezlerin önünde olacak. Sayısal, sözel ve eşit ağırlıklı olmak üzere üç branşta ilk 10’a girecek öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, BELGEM’de verdikleri kursların yanısıra kırtasiye yardımları ve okullarda yaptıkları bakım-onarım çalışmaları ile eğitime destek olduklarına dikkat çekerek, ilk kez düzenlenen deneme sınavına girecek tüm öğrencilere teşekkür etti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası