Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi yeni sesler arıyor

Bornova Belediyesi, Hobi ve Beceri Edindirme Kursları içinde çalışmalarını sürdüren Türk Sanat Müziği Korosu, yeni bir ekip kurmaya hazırlanıyor. Atatürk Mahallesi’n de geçtiğimiz yıl hizmete açılan Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi içinde faaliyete geçecek olan koroda yer almak isteyen vatandaşlar için kayıtlar 31 Ocak’a kadar devam edecek.
Bornova Belediyesi yeni sesler arıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ocak 2018 Çarşamba 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz dönemlerde başarılı konserlere imza atan Bornova Belediyesi’nin Türk Sanat Müziği Korosu yeni kuracağı bir ekiple daha Bornovalıların karşına çıkmaya hazırlanıyor. Hobi ve Beceri Edindirme kursları içinde çalışmalarını sürdüren TSM Korosunun yeni ekibi Atatürk Mahallesi’nde Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi içinde faaliyete geçecek. Şef Sami Büyüköztekir’in yönetimide eğitilecek olan koroya katılmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 31 Ocak olarak belirlendi. Şubat ayında başlayacak olan eğitimlerin tamamlanmasının ardından yeni kora çeşitli tarihlilerde konserler verecek. Yeni dönemde yeni kurulacak olan koroda yer almak isyen Bornovalılar Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi ve Bornova Merkez’de bulunan Hobi ve Beceri Edindirme Kurs Merkezi’nden kayıt yaptırabilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası