Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi’nden İzmir turu

Bornova Belediyesi, sosyal faaliyetler kapsamında düzenlediği organizasyonla kent merkezine uzak çevre mahallerde yaşayan kadın ve çocukları İzmir turuna çıkardı. Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nda başlayan geziye katılan konuklar ardından düzenlenen vapur turu ile Körfez’in tadını çıkardı.
Bornova Belediyesi’nden İzmir turu
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Eylül 2015 Çarşamba 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesine bağlı Kavaklıdere, Çamiçi, Eğridere, Çiçekliköy, Lakaköy, Gödere, Yeşilçam  ve Karaçam Mahallelerinde yaşayan kadın ve çocuklar kendileri için düzenlenen İzmir turunda keyifli bir gün geçirdi. Geziye katılan 700 konuk İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen otobüslerle köylerinden alındı. Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nda başlayan turlar,  Körfez gezisiyle devam etti.
 

Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na en büyük ilgiyi çocuklar gösterdi. Parkta yaşayan hayvanları gözleyen minikler, hayvanlar hakkında bilgiler de aldı. Ardından Üçkuyular Vapur İskelesi’ne götürülen Bornovalılar, burada kendileri için hazırlanan vapurla Körfez turuna çıktı.


Konukların yiyecek ve içecek ihtiyaçlarının da karşılandığı etkinliğe katılan vatandaşlar kendilerine bu imkanı sunan Bornova Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası