Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi’nden sessizlik uyarısı

Bornova Belediyesi, öğrencilerin, hafta sonu yapılacak üniversite giriş sınavı sırasında gürültüden rahatsız olmaması için Bornovalılara ‘sessizlik’ uyarısı yaptı.
Bornova Belediyesi’nden sessizlik uyarısı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Haziran 2024 Cumartesi 09:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, sınav yapılacak okulların çevrelerinde uyarı metni dağıttı. Hafta sonu sınava girecek öğrencilerin uykularını alması, rahatsız olmamaları için Cuma gününden başlayarak, Pazar günü sınavın bitişine kadar korna çalınmaması, yüksek ses çıkartan egzozların kullanılmaması, inşaat ve şantiye faaliyetlerine, müzik yayınlarına ve açık hava etkinliklerine ara verilmesi istendi. Bornova Belediyesi zabıta memurları hem sözlü hem de yazılı olarak tüm Bornovalıları hassas olmaya davet etti.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Öğrencilerimiz ve aileleri açısından sınavın önemini biliyoruz. Geleceklerini kurma telaşındaki öğrencilerimiz için en sağlıklı koşulları oluşturmak hepimizin görevi. Tüm Bornovalıların hassasiyet göstereceğine inanıyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası