Ege Postası
Geri

Bornova CHP karıştı: Kavalar'ın yerine o isim mi gelecek!

CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar'ın, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından yerine kimin geleceği parti içinde tartışma yarattı. Kavalar'ın yerini bırakmak istediği Selma Nalbantoğlu'nun da milletvekili aday adaylığı için istifasını vermesinin ardından Ali İhsan Bayar ve Murat Topçuoğlu'nun başkanlığa talip olduğu öğrenildi. Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yakınlığıyla bilinen Osman Koçanalı'nın dışarıdan başkanlığa atanacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. Kavalar'ın yerine kim gelecek'
Bornova CHP karıştı: Kavalar'ın yerine o isim mi gelecek!
Haberler / Yerel Politika
27 Nisan 2018 Cuma 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar’ın milletvekili aday adaylığı için istifasını verirken, görevini "gönül rahatlığı içinde" bırakmadığı iddia edildi. Bir diğer iddia ise, Kavalar'ın itifasının ayın 20.'e kadar işleme alınmayacağı Kavalar'ın aday gösterilmemesi durumunda yeniden İlçe Başkanı koltuğuna geri döneceği iddialar arasında.

KAVALAR'IN HESABI TUTMADI

Kavalar’ın istifa etmeden önce yerini İlçe Başkan Yardımcısı Selma Nalbantoğlu’na bırakmak istediği, ancak Nalbantoğlu’nun “Ben de milletvekili adayı olacağım" diyerek istifa etmesiyle Kavalar'ın hesaplarının şaştığı öğrenildi. Planları tutmayan Kavalar’ın istifa kararını verirken kafasında soru işareti kaldığı ve bu nedenle gergin istifa ettiği iddia edildi.

"BAŞKAN BEN OLACAĞIM" TARTIŞMASI

Kavalar’ın istifasının ardından ilçe başkanı olmak isteyen isimlerin kulis çalışmalarına başladığı ve yönetim kurulundan Ali İhsan Bayar’ın “Ben adayım” dediği, Murat Topçuoğlu'nun da “Genç birini aday yapacaklar, ben de ilçe başkanlığına adayım" dediği ileri sürüldü. 

KOÇANALI FORMÜLÜ

Öte yandan Bornova’da ilçe başkanlığı için Osman Koçanalı’nin ismi kulislerde konuşuluyor.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yakınlığı ile bilinen Osman Koçanalı’nın dışarıdan atanacağı iddia ediliyor. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası