Ege Postası
Geri

Bornova Küçükpark'ta silahlar konuştu: 1 ölü, 3 yaralı

Bornova ilçesinde iki grup arasında çıkan tüfeklerin kullanıldığı silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Bornova Küçükpark'ta silahlar konuştu: 1 ölü, 3 yaralı
Haberler / 3. Sayfa
5 Nisan 2013 Cuma 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-
 Bornova'da dün gece bir bara müzik yapıp bahşiş almak için girmek isteyen grupla onlara engel olan bar görevlileri arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Küçükpark'taki Süvari Caddesi üzerinde bulunan barda Fenerbahçe- Lazio maçının son anlarında meydana geldi. Müzik yaparak bahşiş topladıkları ileri sürülen grubun içeri girmesine bar çalışanları izin vermedi. Çıkan tartışma kısa sürede caddede tabanca, tüfek ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda elinde müzik aletiyle bara girmek isteyen gruptan 19 yaşındaki Erdinç Ergat, minibüs şoförü 31 yaşındaki Remzi Taşyuran, başka bir barın güvenlik görevlisi 29 yaşındaki Rüstem Mızrak ile tesadüfen olay yerinden geçen 45 yaşındaki Abrurrahman Özçelik yaralandı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı yaralılardan Erdinç Ergat ile Rüstem Mızrak, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Remzi Taşyuran Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne, Abdurrahman Özçelik de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Erdinç Ergat doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi sürüyor.

Polis soruşturma başlatırken, aralarında "Bunları ben vurdum" diyerek teslim olan bir kişinin de bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı. Olayda kullanılan 2 tabanca, 1 pompalı tüfek ve 1 bıçağa da polis el koydu. (DHA)


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası