Ege Postası
Geri

Bornova'da 1 Mayıs ve Ramazan Bayramı için çifte kutlama

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Ramazan Bayramı ve 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde Bornova Belediyesi’nin şantiyelerini ve hizmet birimlerini ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı.
Bornova'da 1 Mayıs ve Ramazan Bayramı için çifte kutlama
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Nisan 2022 Cumartesi 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, bayram tatili öncesinde güne, güneşin ilk ışıklarıyla birlikte çalışmaya başlayan Temizlik İşleri Şantiyesi’ndeki işçilerle başladı. Burada işçilerle birlikte halay çeken Başkan İduğ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde alanlarda olacaklarını söyledi.

Başkan İduğ’un ikinci durağı Fen İşleri Şantiyesi oldu. Buradaki işçilerle bayramlaşarak çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan İduğ, daha sonra Veteriner İşleri Müdürlüğü, Spor İşleri, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışanların bayramlarını kutladı.

Bu yıl iki bayramın bir arada yaşanacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Ramazan Bayramı vesilesiyle çalışanlarımızla sabahın erken saatlerinden itibaren bir araya geldik. Sırada 1 Mayıs’ta alanlardaki buluşmamız var. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde tüm işçilerimizle birlikte, emeğin karşılığını bulması ve özgürlük için Gündoğdu Meydanı’nda olacağız. Hem Ramazan Bayramı hem de 1 Mayıs kutlu olsun” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası