Ege Postası
Geri

Bornova'da çocuklar çok mutlu

Bornova Belediyesi, ilçenin simge alanlarından biri olan Büyükpark’ta çocukları Bornova Ekspresi’yle eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Her akşam 18.00-23.00 saatleri arasında Büyükpark’ı turlayan minyatür tren, yolcularına büyük keyif yaşatıyor. Büyükpark'tan renkli görüntüler...
Bornova'da çocuklar çok mutlu
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Ağustos 2017 Perşembe 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen aylarda yapılan kuru havuz sistemiyle Büyükpark’ı renklendiren Bornova Belediyesi, minyatür tren seferleriyle de çocuklara yeni bir eğlence daha sundu. Kuru havuzdaki ışıklı su oyunlarıyla eğlenceli vakit geçiren çocuklar şimdi de dört vagon ve bir çekiciden oluşan Bornova Ekspresiyle farklı bir yolculuğa çıkıyor.

2-11 yaş arası çocukların binebildiği minyatür trenin ilk seferi saat 18.00’de başlıyor. Havuzun kenarından kalkan tren, tüm Büyükpark’ı turlayarak çocuklara ve ailelerine eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,  Büyükpark’ı hem büyükler için hem de küçükler için daha renkli ve eğlenceli hale getirmek istediklerini belirterek, “Bornova Ekspresi de bu anlayışımızın bir parçası olarak Büyükpark’taki yerini aldı. Çocuklarımız bu trene binip parkın içinde gezmeyi çok sevdi” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası