Ege Postası
Geri

Bornova'da gündem 'kurban' bağışları! Başkan İduğ: Devletin kaybı yok

Bornova Belediyesi'nde gündem "Kurban bağışları" oldu. AK Parti grubu sosyal medyada yer alan, Kurban bağışlarının bir şahıs hesabına yatırıldığına ilişkin iddiaları gündeme getirirken, Başkan İduğ'dan yanıt geldi. İduğ, "Devletin bir kaybı yok ama bu yapılmaması gereken bir şey. Ben bu yöntemi doğru bulmuyorum olayı teftiş kuruluna gönderdim. Ben de bu durumun yakın takipçisi olacağım" dedi.
Bornova'da gündem 'kurban' bağışları! Başkan İduğ: Devletin kaybı yok
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Temmuz 2023 Çarşamba 08:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bornova Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi, Başkan Mustafa İduğ idaresinde gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlere bazı medya kuruluşlarının gündeme getirdiği Kurban bağışlarının İZBAŞ hesabına değil, şahıs hesabına gönderildiğine ilişkin sosyal medyada yer alan iddiaları Başkan İduğ'a soruldu.

İduğ, iddialara ilişkin, "Meclis İlk gününden beri şeffaf olamaya özen gösteriyor. Şöyle ki Alişan Han İZBAŞ  Şirketinden yetkili olarak gönderildi 118 arkadaşın 116’sı İZBAŞ hesabına para yatırıyor ve geri gidiyor. 2 tanesinin parası Ali Baş ile telefonlaşıyorlar ve eşi üzerinden Sayın Alişan Han  alıyor parayı ve İZBAŞ hesabına aktarıyor devletin bir kaybı yok ama bu yapılmaması gereken bir şey. Ben bu yöntemi doğru bulmuyorum olayı teftiş kuruluna gönderdim. Ben de bu durumun yakın takipçisi olacağım" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası