Ege Postası
Geri

Bornova'da kış spor kursları başlıyor

İlçede yaşayan vatandaşları aktif spor hayatına katılımını arttırmak ve spor yapma kültürünü geliştirmek amacıyla Bornova Belediyesi tarafından açılan Kış Dönemi Spor Kursları Ekim ayı içinde başlıyor. 11 dalda açılacak ve ilçenin değişik yerlerinde gerçekleşecek olan kurslara katılmak isteyenler 17 Eylül’den itibaren başvuruda bulunabilir.
Bornova'da kış spor kursları başlıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Eylül 2018 Perşembe 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bornova Belediyesi’nin yoğun ilgi gören kış dönemi spor kursları için hazırlıklar tamamlandı. Bornova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen erkek basketbol, bayan basketbol, futbol, voleybol, hentbol, jimnastik, taekwando, pilates,aerobik, yoga ve step kursları 1 Ekim’de başlarken, yüzme kurslarının başlangıcı ise 8 Ekim olacak.  Kurslara katılmak isteyenler 17 Eylül tarihinden itibaren Bornova Şehir Stadı’nın orada bulunan Kurs Kayıt Merkezi’nden  kayıt yapıtırabilecek. 

Taekwando, hentbol, bayan basketbol kursları Pınarbaşı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşirilirken, futbol kursları Bornova Şehir Stadı’ında verilecek. Yüzme ve voleybol kursları Pınarbaşı Muhammet Yıldız Spor Tesisleri’nde, Erkek Basketbol kursları ise Altındağ Atatürk Spor Salonun’da yapılacak. Ayrıca bayanlara yönelik olarak düzenlenen pilates, aerobik ve step kursları Engelliler Merkezi, Evka3, Çamdibi, Işıkkent,Pınarbaşı  Spor Salaonları ile Altındağ Kültür Merkezi’n de gerçekleşecek. Kurslara katılmak isteyenler kayıt ile ilgili bilgi almak için Bornova Belediyesinin 999 29 29 numaralı hattından dahili 1826 – 1828’i arayabilir. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası