Ege Postası
Geri

Bornova'da örnek atık projesi

Bornova Belediyesi vatandaşlara geri dönüşüm hakkında farkındalık kazandırmak ve toplanan atıklar ile dönüşen ürünler sayesinde Dost Market’e katkı sağlamak amacıyla örnek bir projeyi hayata geçirdi. Dost Market'te değerlendirilecek
Bornova'da örnek atık projesi
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ağustos 2016 Cuma 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dört firmanın işbirliğiyle “Atıklar birikiyor Dost Market’te değerlendiriliyor" sloganı ile hayata geçirilen projeyle ilgi protokol imzalandı. Yoğun katılımla gerçekleşen törene özellikle kadınlar ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Başkan Olgun Atila, “Bu proje sayesinde paydaşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte hem çevre duyarlılığını arttıracağız hem de Dost Market’ten yararlananan ihtiyaç sahiplerimize daha fazla katkı sağlayacağız" dedi.

Bornova Belediyesi Dost Market’e katkı sağlamak amacıyla örnek bir projeyi daha hayata geçirdi. Dört firmanın işbirliğinde “Atıklar birikiyor Dost Market’te değerlendiriliyorö slogan ile hayata geçirilen projeyle ilgili protokol imzalandı. Bornova Büyükpark düzenlenen törende, işbirliği protokolüne imzaları, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Atkasan A.Ş Yetkilisi Lütfü Kıpkıp, Ali Mancar Kastaş Kağıt A.Ş Genel Müdürü, Deha Bitkisel Atık Yağ Toplama A.Ş Şirket Danışmanı Zekiye Seda Sönmez attı. Başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere vatandaşlar törene yoğun ilgi gösterdi.

Getirdikleri atıkları geri dönüşüm kutularına atan çocuklara kitap, kadınlara ise cam bardak ve temizlik malzemesi hediye edildi. Başkan Atila, Dost Market ile iyiliğe aracılık etmeye, var olan problemleri ve güzellikleri paylaşarak çözmeye çalıştıklarını belirterek, “Bu proje sayesinde paydaşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte hem çevre duyarlılığını arttıracağız hem de Dost Market’ten yararlananan ihtiyaç sahiplerimize daha fazla katkı sağlayacağız. Atıklarımızı doğru ayrıştırmayı öğreneceğiz. Bugün burada kadınlarımız ve çocuklarımızın gösterdiği ilgi bizi mutlu ediyor ve gelecek için umutlandırıyor. Biz büyük bir aileyiz. Bornova bizim evimiz. Evimize, geleceğimize birlikte sahip çıkalım" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası