Ege Postası
Geri

Bornova'da şeker gibi kurs

Bornova Belediyesi’nin Bornova Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile düzenlediği Nikah Şekeri Süsleme Kursu’nu tamamlayan kadınlar sertifikalarını almanın, ürünlerini sergilemenin mutluluğunu yaşadı.
Bornova'da şeker gibi kurs
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Haziran 2015 Cumartesi 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çamdibi’ndeki Bornova Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde düzenlenen törende 32 kursiyerin sertifikasını, Bornova İlçe Halk Eğitim Müdürü Barış Derse ile Bornova Belediyesi Meclis Üyesi Sultan Tuzlacı verdi. Sertifika törenin ardından serginin açılışı yapıldı.


 
Ev ekonomisine katkı
 
İkincisi düzenlenen kursta kadınların ortaya koyduğu birbirinden güzel el emeği ürünler büyük beğeni topladı. Haftada iki gün, sabah ve öğlen olmak üzere 5 ay süren kursa katılan kadınlar, sergide satış yaparak ev ekonomilerine katkıda da bulundu.
 


Kadınlara destek projeleri sürecek
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kadınların hem sosyal yaşamda, hem de iş yaşamında daha etkin olmaları için çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. Bu çalışmalarda pek çok kurum ile işbirliği içerisinde hareket ettiklerine dikkat çeken Başkan Atila, “Benzeri kursları açmaya devam edeceğiz. Kadınlarımızın yaşamın içerisinde daha fazla yer almaları için tüm imkanlarımızı kullanmaya hazırız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası