Ege Postası
Geri

Bornova’da Paintball şöleni başladı

Bornova Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Üniversiteler ararası Paintball Şöleni, Homeros Vadisi’nde başladı. İzmir’deki 8 üniversitenin takımlarının katıldığı turnuvanın açılış karşılaşması üniversiteler ve ilçe belediyelerin temsilcileri arasında oynandı
Bornova’da Paintball şöleni başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Mayıs 2015 Perşembe 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında dev bir organizasyona imza attı. “19 Mayıs Üniversitelerarası Paintball Şöleni”, Homeros Vadisi’’deki dostluk maçı ile başladı. Açılış karşılaşması üniversiteler ve ilçe belediyelerin temsilcileri arasında oynandı.
 
Hepimizin bayramı
 
Ege Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr.Yeşim Kirazlı, Ekonomi Üniversitesi Genel Sektereri Levent Gökçeer İzmir Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Merdan Hekimoğlu, Çiğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Vezir Aslan, Gaziemir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer, Dikili Belediyesi Meclis Üyesi Murat Durak, Bornova Belediyesi Meclis üyeleri Hasan Boyacı ve Eray Büyük ile öğrenciler, “Bu Bayram hepimizin Bayramı” mesajı için kıyafetlerini giydi. Konu renkler ve dostluk olunca, objektiflere de bu renkli görüntüler yansıdı.
 
Katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da heyecana ortak oldu. Oyun parkurlarında deneme atışları yapan Başkan Atila, “19 Mayıs coşkusunu üniversitelerimizle birlikte yaşayalım istedik. Ayrıca, öğrencilerimizi sadece Bornova değil İzmir için çok önemli bir değer olan Homeros Vadisi’nde kentin kalabalağı ve stresinden uzaklaştırmayı, kaynaşıp dostluklar kurmalarını amaçladık. Bugün yanımızda olan tüm katılımcılara ve üniversitelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Etkinlik kapsamında İzmir’in 8 üniversitesinden 10’ar kişilik takımlar karşı karşıya gelecek ve Gençlik Haftası’nı attıkları toplarla adeta renk cümbüşüne çevirecek. Çeyrek ve yarı final müsabakalarının ardından finalde içlerinden bir üniversite ipi göğüsleyecek ve şölenin şampiyonu olacak. Şampiyon olan takımın oyuncularına birer adet tablet bilgisayar hediye edilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası