Ege Postası
Geri

Bornova’da dostluk havası

Esnafla işyerlerinde, sokaklarda biraraya gelip sorunlarına çözüm üreten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Esnaf Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurullarında da onları yalnız bırakmadı. Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulunda seçime geçilmeden önce adaylardan Murat Canlı, konuşma yaptığı sırada Murat Akkaya’nın terini silerek dostluk mesajları verdi. Başkan Sındır da yaşanan örnek görüntülerden sonra Bornova’daki dostluk havasının herkese örnek olması gerektiğini söyledi
Bornova’da dostluk havası
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Ocak 2014 Çarşamba 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın olağan genel kurullarına katıldı. Esnaf, Başkan Sındır’ı büyük tezahüratlarla karşıladı. Göreve geldiği 2009 yılından bu yana ilçenin her sokağını adım adım gezen esnafı hem işyerlerinde ziyaret eden hem de düzenledikleri etkinliklerde yalnız bırakmayan Başkan Sındır, imkanları onlar için seferber ettiklerini söyledi.

Esnaf odalarının üyesi olan meslektaşların haklarını korumak açısından çok önemli bir görevi üstlendiğini söyleyen Başkan Sındır, “Katıldığımız genel kurullarda çok güzel örnek dostluk örnekleri gördük gördük. Bu dostluk ve kaynaşma Bornova’nın hamurunda var. Önümüzdeki yerel seçimlerde bu dostluk ve kardeşliğin süreceğine gönülden inanıyorum” diye konuştu.
“Bir meslek kuruluşunun üyesi olanlar dayanışmayı, kaynaşmayı, birlikte davranma becerisini geliştirmeye yönelik çok ciddi katkı sunuyorlar” diyen Başkan Sındır, “Ancak bir araya gelirsek, dayanışma içerisinde olursak sesimiz daha gür çıkar, taleplerimiz daha iyi anlaşılır ve karar vericiler tarafından yerine getirilmesi sağlanır. Bornovamız Selçuklu döneminden gelen çarşısıyla, esnaf kültürüyle çok özel bir kent. Belediye olarak bu bilinçle her zaman esnafın yanındayız. İmkanlarımız ölçüsünde desteğimizi eksik etmemeye çalışıyoruz” dedi.

Bornova Esnaf Odası seçiminde Mustafa Akkaya 3. kez başkanlık görevine getirildi. Bornova Esnaf Odası’nın Genel Kurulu’na CHP İzmir Milletvekili ve İESOB (İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam da katılarak oda üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulunda da Murat Canlı başkanlığa tekrar seçildi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası