Ege Postası
Geri

Bornova’da kadın dayanışması

Bornova Belediyesi’nin tüm kadın meclis üyeleri ve erkek meclis üyelerinin eşleri tanışma yemeğinde biraya geldi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın Eşi Hikmet Atila, kadınlara birlikte hareket etme ve paylaşma çağrısı yaptı. Bornovalı kadınlardan her türlü sosyal etkinlikte yer almalarını isteyen Atila, “Kadınlar bulundukları her ortama değer katarlar” dedi
Bornova’da kadın dayanışması
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Haziran 2014 Salı 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın Eşi Hikmet Atila, Bornova Belediyesi’nin Tüm kadın meclis üyeleri ile erkek meclis üyelerinin eşleri tanışma yemeğinde biraya geldi. Kadınlara özel samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma, Evka-4’deki Şahin Tepesi Restoran’da gerçekleşti.
 
Katılımcı kadınlar birbirini tanıma ve kaynaşma fırsatı buldu. Herkesin tek tek söz alıp görüşlerini dile getirdiği gecede, kadınların özellikle sosyal alanlarda daha etkin olmaları gerektiği ifade edildi.
 
Tüm katılımcılara birer beyaz gül veren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın Eşi Hikmet Atila, geceye özel bir konuşma yaptı. Kadınlar olarak birlikte hareket etmenin ve paylaşmanın önemine dikkat çeken Hikmet Atila, Başkan Olgun Atila’nın ‘Bornova bizim evimiz’ sloganını hatırlattı.  Bornova’daki her türlü sosyal etkinlikte birlikte olmayı dileyen Atila, “Kadınlar bulundukları her ortama değer katarlar. Geliştiren, büyüten bizleriz. Çok daha detaycıyız ve bu detaylarda güzellik var. Bu nedenle birlikte ve etkin olmamız çok önemli” diye konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası