Ege Postası
Geri

Bornova’da yeni yollar açılıyor

BORNOVA BELEDİYESİ’NİN İLÇEDE BAŞLATTIĞI ASFALT ÇALIŞMASIYLA MAHALLELELER BİR BİR YEPYENİ YOLLARINA KAVUŞUYOR. YUNUS EMRE MAHALLESİ’NDE DE YENİ AÇILAN 7505, 7522 VE 7523 SOKAK İLE ÇEVRESİNDEKİ YOLLAR ASFALTLANDI. MUHTAR SELAHATTİN ÖZDEMİR YENİ AÇILAN VE ASFALTLANAN YOLLARIN VATANDAŞLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAĞINI BELİRTEREK, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYEN BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI OLGUN ATİLA’YA TEŞEKKÜR ETTİ
Bornova’da yeni yollar açılıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mayıs 2015 Pazar 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyesi büyük bir yol hamlesi başlattı. Pek çok mahallede ihtiyaç duyulan yolların kaplamasını asfalt dökerek yenileyen Bornova Belediyesi, yaz aylarına girerken vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak yatırımları sürdürüyor. 
Yunus Emre Mahallesi’nde yeni açılıp kaldırım ve bordür taşları döşenen 7505, 7522 ve 7523 sokaklar asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 
Bu sokakların yakınındaki 7423, 7402/3 ve 7401 sokaklarda da asfaltlama çalışması yapıldı.

 1500 ton asfaltın kullanıldığı çalışmaları Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da yerinde inceledi.

Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Selahattin Özdemir, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirterek Başkan Atila’ya teşekkür etti.




RÖPORTAJ:
“Asfaltlama gerçekten mahallemiz için çok önemliydi. Bu çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız bu sayede tozdan topraktan kurtuldu” 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçenin her yerinde, iyi yaşam standartlarını ortaya koymak için çalıştıklarını söyledi. İlçedeki ana yollar kadar ara sokakları da programa aldıklarını ve önem verdiklerini söyleyen Başkan Atila, “Vatandaşlarımızın olduğu her yerde biz de varız. Onların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası