Ege Postası
Geri

Borsa bugün de iki kez devre kesti

Borsa İstanbul'da dün olduğu bugün de sırasıyla yüzde 5 ve yüzde 7'lik düşüşler nedeniyle iki kez işlemlere geçici olarak ara verildi. Birçok hisse yüzde 10 kayıpla taban yaptı ve devre kesiciler çalıştı.
Borsa bugün de iki kez devre kesti
Haberler / Ekonomi
23 Mart 2021 Salı 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Piyasalarda Naci Ağbal’ın görevden alınmasının yankıları sürmeye devam ediyor. BIST 100 endeksi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) başkanlık koltuğunda yaşanan değişimin ardından ikinci işlem gününe de düşüşle başladı.

BIST 100 endeksi güne yüzde 5,4 düşüşle 1.304 puandan başladı ve yine devre kesici uygulaması çalıştı. Vadeli işlemlerde de açılıştan sonra yüzde 5’i aşan kayıplar yaşandı.

10.30’da işlemler tekrar başladı ancak bu defa kayıplar yüzde 7’yi aşınca, ikinci kez devre kesiciler çalıştı ve işlemler bir kez daha geçici olarak durduruldu.

TCMB’de yaşanan başkan değişikliği kararını takip eden ilk işlem gününde BIST 100 endeksinde iki kez işlemlere ara verilmiş ve endeks günü yüzde 10’a yakın kayıpla tamamlamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası