Ege Postası
Geri

Boulanger Trio Efes Odeon'da

Dünyanın en prestijli konser salonlarında sahneye çıkan, festivallerin aranan konuğu Boulanger Trio, Uluslararası İzmir Festivali kapsamında Efes Odeon'da 18 Haziran'da sahne alacak.
Boulanger Trio Efes Odeon'da
Haberler / Kültür - Sanat
16 Haziran 2019 Pazar 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı’nın katkıları, Eczacıbaşı Topluluğu’nun ana sponsorluğu, Portekiz Büyükelçiliği, İzmir İtalya Konsolosluğu ve İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile düzenlediği 33. Uluslararası İzmir Festivali, 18 Haziran 2019 Salı günü Efes Odeon’da  yapılacak “Boulanger Trio” konseri ile devam ediyor. İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile yapılacak konser, saat 21.00’de başlayacak.

Dünyanın en prestijli konser salonlarında sahneye çıkan, festivallerin aranan konuğu Boulanger Trio,  klasik ve romantik döneme ait eserlerine ek olarak, çağdaş müziğe bağlılıklarını da repertuarının odak noktasında tutuyor.

Karla Haltenwanger (piyano), Birgit Erz (keman) ve Ilona Kindt (çello)’dan uluşan Trio,  Clara Schumann, Paul Juon ve Antonin Dvorak’ın eserlerini çalacağı konserin biletleri Biletix’den alınabilir. Konseri izlemek isteyen İzmirliler için İzmir Büyükşehir Belediyesi özel otobüs kaldıracak. Sabancı Kültür Sarayı deniz tarafından saat 18.00-18.30 arasında (doldukça) hareket edecek otobüsler ücretsiz kullanabilecek. Dönüşte de yolcular ücretsiz olarak Sabancı Kültür Sarayı önüne bırakılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası