Ege Postası
Geri

Boyabat Kaymakamı Bozdemir: Köyler modern olmalı

Sinop’un Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, ilçe merkezine bağlı Kartaloğlu köyünde incelemelerde bulundu. Köylerin eskiye göre daha çok hizmet almaya başladığını belirten Bozdemir, köylerinde artık modern olması gerektiğini söyledi.    Köyler...
Boyabat Kaymakamı Bozdemir: Köyler modern olmalı
Haberler / Güncel
21 Nisan 2013 Pazar 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sinop’un Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, ilçe merkezine bağlı Kartaloğlu köyünde incelemelerde bulundu. Köylerin eskiye göre daha çok hizmet almaya başladığını belirten Bozdemir, köylerinde artık modern olması gerektiğini söyledi.

    Köyler için yol, su, elektrik gibi sıkıntıların artık eskiden kaldığını ve birçok köyün daha modern bir yapıya kavuştuğunu ifade eden Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Kartaloğlu köyünü muhtar Ünal Kartal ile birlikte gezerek, köydeki eksiklikler ve temel sorunlar hakkında bilgi aldı. Boyabat merkeze bağlı çoğu köy yollarının köy girişlerine kadar asfalt olduğunu, ancak köylerin içindeki yolların bakımsız olduğunu değinen Bozdemir, köy muhtarından köy içi yollarının tamir, bakım ve yapımı ayrıntılı bir rapor istedi. Köy içi yollarının yapımı için çalışacaklarını belirten Bozdemir, ‘‘Kaymakamlık olarak bürün köylerimize hizmetlerin eşit bir şekilde ulaştırılması için gayret sarf ediyoruz. Çoğu köy yollarımız köyün girişine kadar asfaltlanmış. Ancak köylerin içindeki yollarda sıkıntı var. Muhatlarımızdan bu noktan destek bekliyoruz. Rapor etmeleri halinde, devletin imkanlarını seferber etmeye hazırız. Köylerimiz gerek yolları ile gerekse iç temizliği bakımından artık modern olmalı.’’ diye konuştu.

    Kartaloğlu köyü muhtarı Ünal Kartal, köylerinde ciddi sıkıntıları olmadığını ancak yağışlı havalarda köy içi yollarını sıkıntı yarattığını ifade ederek, bu sorunları çözmek için gayret ettiklerini söyledi. Köy içi yollarının düzenlenmesi ve hafriyat çalışmaları için bazı yerlerde evlerin bir birine yakın olmaları yüzünden yola müdahale edemediklerini ifade eden Muhtar Kartal, bunun için köylülerin kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

    Köy Muhtarı Ünal Kartal ile birlikte köyü dolaşan Kaymakam Bilal Bozdemir, sıkıntılı olan yollarda incelemelerde bulunarak, sorunların çözümü için bilgi aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası