Ege Postası
Geri

‘Boykot’ listesindeydi: Espressolab CHP’nin mitingine kahve gönderdi

Bir süre CHP’nin boykot listesinde yer alan kahve zinciri Espressolab, partinin Beşiktaş’ta yaptığı mitinge yüzlerce kahve gönderdi.
‘Boykot’ listesindeydi: Espressolab CHP’nin mitingine kahve gönderdi
Haberler / Güncel
14 Ocak 2026 Çarşamba 21:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

19 Mart’tan sonra CHP'nin boykot listesinde yer alan kahve zinciri EspressoLab için CHP lideri Özgür Özel "Onlar şöyle bir öneriyle geldiler: ‘Hangi kampüsteysek bütün kârımızı 19 Mart’ta zarar gören öğrenciye burs olarak, maaşı kesilenler için oluşturulan fona aktarıyoruz.’ Biz kurumsal olarak boykot listesinden çıkardık, takdir gençlerindir" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'nin Beşiktaş'ta yaptığı 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinginde EspressoLab'in yüzlerce kahve gönderdiği görüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası