Ege Postası
Geri

Bozdağ, Tomay köyünde yöresel halk oyunlarına eşlik etti

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Moldova'daki Gökoğuz Yeri'ne ziyaretinde kendisini yöresel halk oyunlarıyla karşılayan köylü kadınlara ve çocuklara eşlik etti. Moldova’da iki günlük resmi temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı...
Bozdağ, Tomay köyünde yöresel halk oyunlarına eşlik etti
Haberler / Güncel
22 Eylül 2013 Pazar 00:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Moldova'daki Gökoğuz Yeri'ne ziyaretinde kendisini yöresel halk oyunlarıyla karşılayan köylü kadınlara ve çocuklara eşlik etti.

Moldova’da iki günlük resmi temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Gökoğuz Yeri'nde TİKA tarafından yapılan 50 yatak kapasiteli Komrat huzurevini ziyaret etti. Yaşlılarla yakından ilgilenen Bozdağ, sohbet edip, huzurevi sakinlerine hediyeler verdi. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, daha sonra Meydan Gazetesi’nin açılışını yaptı. İnsani Yardım Derneği ve Balkan Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. Bozdağ, daha sonra Tomay köyü Kültürevi’nde düzenlenen Balkan Şairleri Şiir Gecesi’ne katıldı.

Bozdağ, burada kendisini yöresel halk oyunları ile karşılayan yaşlılar ve çocukların arasına katıldı. Köylülerle halay çeken Bozdağ, etkinliğin ardından akşam saatlerinde yurda döndü.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası