Ege Postası
Geri

Brunson nöbetinde sürpriz ziyaret

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, ev hapsinde bulunan Rahip Andrew Brunson'ın evinin önünde güvenlik önelemi alan polisleri ziyaret etti. Sohbet edip başarı diledi
Brunson nöbetinde sürpriz ziyaret
Haberler / Güncel
7 Ağustos 2018 Salı 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Işılay Saygın Sokağında ev hapsinde bulunan Rahip Andrew Brunson'un evinin çevresinde güvenlik önlemi alan polisleri ziyaret etti. Özel Harekat Polisleriyle bir süre sohbet eden Hüseyin Aşkın polislere başarılar diledikten sonra bölgeden ayrıldı. 

İzmirde, terör örgütleri FETÖ/PDY ve PKK adına suç işlemek ve devletin güvenliği bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri siyasal ve askeri casusluk maksadıyla temin etmek suçlarından 35 yıla kadar hepis cezası istemiyle tutuklu yargılanırken, sağlık sorunları dikkate alınarak verilen ev hapsi kararıyla cezaevinden çıkan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'ın evinin bulunduğu sokaktaki hareketlilik sürüyor. Rahip Brunson'ın ev hapsinde olduğu evinin bulunduğu apartman ile sokaktaki güvenlik önlemleri devam ederken, esnaf da bu yeni duruma alışmaya çalışıyor.

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da, Işılay Saygın Sokağında Rahip Brunson'un evinin çevresinde güvenlik önlemi alan polisleri ziyaret etti. Özel Harekat Polisleriyle sohbet eden Hüseyin Aşkın daha sonra bölgeden ayrıldı. (DHA)



 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası