Ege Postası
Geri

Bşakn Uyar yılbaşı gecesi bebek sevdi

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, yeni yıl akşamında eğlence fırsatı bulamayan, ailesiyle vakit geçiremeyen kamu görevlileri ve esnafları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
Bşakn Uyar yılbaşı gecesi bebek sevdi
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ocak 2017 Pazartesi 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlçe Emniyet Müdürlüğü, karakollar, itfaiye, taksi durakları, nöbetçi eczaneler ve marketleri gezen Urla Belediye Başkanı Uyar, vatandaşlara hizmet vermek adına görev başında olan kamu görevlileri ve esnaflarla bir araya geldi. "İnşallah hepimiz için iyi bir yıl olur" diyen Başkan Uyar, “Bu akşam için güzel programlarımız vardı. Ama ülkemizin içinde bulunduğu durumlardan dolayı iptal ettik. 2016 ülkemiz ve bizler için zor bir yıl oldu. Dilerim ki 2017 yılı ülkemize ve dünyamıza barış, kardeşlik, özgürlük, adalet ve aydınlık bir yaşam getirsin. Sizlerde herkes gibi ailenizle birlikte olmak istiyorsunuz ama halkımız için görev başındasınız. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinize ailenizle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur" dedi. 

Uyar, Urla Devlet Hastanesi acil servisini de ziyaret ederek, hasta olan vatandaşlara şifa diledi, yeni yılın ilk doğan bebeklerini sevdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası