Ege Postası
Geri

Bu kadarına da pes

İzmir'de yaz döneminde artan yol ve sokak çalışmalarına bir de market zincirlerine mal veren araçlar eklenince trafik durma noktasına geliyor. Sokak aralarında market arabalarının rahat mal boşaltabilmeleri için sokakları trafiğe kapatılmaları ise "Pes" dedirtti.
Bu kadarına da pes
Haberler / İzmir
14 Ağustos 2017 Pazartesi 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de sahil yolu düzenlemesi, tramvay çalışmaları, doğalgaz boru hattı döşemeleri, asfalt dökümü ya da parka taşı örülmesi, kaldırım genişletilmesi gibi çalışmalar peş peş gelince trafik sıkışıklığı arttı. Bu duruma araçlarını uygunsuz park edenlerin eklenmesi vatandaşı çileden çıkardı. Caddenin sağ ve soluna uygunsuz park edilmesinin yanısıra cadde üzerindeki marketlere, manavlara ve bakkallara mal tedarik eden firmaların yükleme ve boşaltma işlemi yaparken araçları yol ortasına park etmeleri trafiği durma noktasına getirdi.

Güzelyalı semtinde bir market zincirinin kendisine mal getiren kamyonetin rahat boşaltımı için markete ait alışveriş arabalarıyla sokağı trafiğe kapatması görenlere "Pes" dedirtti, tansiyonu yükseltti. Vatandaşlar, ambulans, itfaiye girişinin zorlaştığını geciktiğini belirterek, sokağın kar amacı ile kapatılmasını doğru bulmadıklarını söyledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası