Ege Postası
Geri

Bu kurs çocukların özgüvenini artırıyor!

Bayraklı Belediyesi, çocukların ve gençlerin kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini sağlamak için drama kursu düzenliyor. Kursiyerler aldıkları eğitim sayesinde özgüvenleri artıyor. Özellikle çocukluk döneminde verilen drama eğitimi ile çocukların zeka gelişimi, düşünce ve kendini ifade edebilme, algılama, çevresindekileri daha iyi duyabilme ve çevresindeki insanları daha iyi anlayabilme yeteneği gelişiyor.
Bu kurs çocukların özgüvenini artırıyor!
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Ağustos 2015 Çarşamba 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Düzenlediği kurslarla 7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden Bayraklı Belediyesi, farklı alanlarda düzenlediği kurslarıyla da dikkat çekiyor. Bunların başında da drama geliyor. Bu kursa katılanlar, bağımsız olarak düşünebilme, yeni şeyler üretebilme, hayal gücünü daha iyi kullanabilme, kendine daha fazla güven duyma ve çevresindekilerle daha iyi iletişim kurma gibi birçok yeteneği kazanabiliyor. Drama eğitimi çoklu gruplar halinde gerçekleştiriliyor. Böylece çocuklar topluluk içerisinde kendilerini daha rahat anlatabilecekleri ve böylelikle özgüvenlerinin daha fazla arttırabilecekleri ortamlarda eğitim alıyor.



BU KURS BAŞKA!
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Drama kursuyla çocukların kendilerini ifade edebilme, beden dilini kullanabilme ve iç dünyalarını rahatça dışa vurabilmeleri üzerine egzersizlerle kendilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. İlkokul çağından itibaren birey olmanın ne demek olduğunu, insan ilişkilerini anlamalarını, kendileriyle ve çevreleriyle barışık olmalarının onlara katacağı artıları göstermek ve sağlamak drama kursuyla mümkün oluyor. Biz de Bayraklı Belediyesi olarak bu faydalı çalışmayı çocuklarımızı için ücretsiz olarak sağlıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası