Ege Postası
Geri

Buca Belediyesi'nden örnek çalışma: Siz tatile biz tadilata

“Eğitime yatırım geleceğe yatırımdır” diyerek, eğitim projelerine ağırlık veren Buca Belediyesi yaz tatilinde 40 okulun tadilatını yapacak. “Siz Tatile Biz Tadilata” sloganıyla yola çıkan Belediye, çalışmaları 40 günde tamamlamayı hedefliyor. Aydınlık yarınların sigortası çocuklarımıza yapılan yatırımları önemsediklerini vurgulayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Çocuklarımız bütün bir sene yoruldular. Onlar için şimdi tatil zamanı. Onlar tatil yaparken, biz de bir sonraki öğretim döneminde daha bakımlı ortamlarda eğitim almalarını sağlamak için çalışacağız” dedi. Eğitim projelerine ağırlık veren Buca Belediyesi'nden örnek çalışma
Buca Belediyesi'nden örnek çalışma: Siz tatile biz tadilata
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Haziran 2015 Pazartesi 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Buca Belediyesi “Siz Tatile Biz Tadilata” sloganıyla yaz sezonunda ilçedeki 40 okulun bakım ve onarımını yapacak. Eğitime yönelik projeleri ile öneçıkan Buca Belediyesi’nin okullardaki çalışmaları Temmuz ayı başında başlayacak.

“Gelecek çocuklarımızın ellerinde şekillenecek” diyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, okulların bakım ve onarımını yaparak, çocuklarımızın daha kaliteli mekanlarda eğitim almasına destek olmaya çalıştıklarını söyledi.



Temmuz ayında başlayacak çalışmalarda, ihtiyaç derecesine göre belirlenen okulların, iç ve dış cephe boyaları ve bahçe düzenlemeleri yapılacak, pencere ve kapıları yenilenecek. Ayrıca okul bahçelerinin tümüne de çocukların tiyatro oyunları oynayabileceği, resmi törenlerin yapılacağı tören alanı yapılacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası