Ege Postası
Geri

Buca Belediyesi 'sokak hayvanının' ölümünü affetmedi: Yasal süreç başlayacak!

Buca Belediyesi, 19 Mayıs tarihinde saat 09.00 sıralarında Yaylacık Mahallesi'nde meydana gelen kazada, belediyeye ait çöp toplama aracının bir sokak hayvanını ezdiğini, ihmali olan personel hakkında gerekli idari ve yasal süreçleri başlatacaklarını duyurdu.
Buca Belediyesi 'sokak hayvanının' ölümünü affetmedi: Yasal süreç başlayacak!
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Mayıs 2024 Pazar 16:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Buca Belediyesi, 19 Mayıs 2024 tarihinde saat 09.00 sıralarında Yaylacık Mahallesi'nde bir kaza meydana geldiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, belediyeye ait çöp toplama aracının yaklaşık 10 km hızla giderken bir sokak hayvanının aracın altına girdiğini, şoförün fark etmemesi nedeniyle de sokak hayvanının yaşamını yitirdiği ifade edildi. 

Yaşanan talihsiz kazanın ardından aracın şoförü ve temizlik personelinin uygulanması gereken yasal prosedürlere uymadıkları, ihmali olan personel hakkında gerekli idari ve yasal süreçlerin başlatılacağı açıklandı.

İşte o açıklama:

"19 Mayıs 2024 tarihinde saat 09.00 sıralarında Yaylacık Mahallesi'nde Belediyemize ait çöp toplama aracı, görevli olduğu bölgede çöp konteynerini boşalttıktan sonra harekete geçtiği esnada maalesef kötü bir kaza yaşanmıştır.

YASAL PROSEDÜRE UYULMAMIŞ

Bir sokak hayvanı araç yaklaşık 10 kilometre hızla giderken şoförün görüş açısı dışında aracın altına girmiş ve o sırada maalesef can dostumuz yaşamını yitirmiştir. Yaşanan talihsiz kazanın ardından aracın şoförü ve temizlik personelimiz uygulanması gereken yasal prosedüre paniğe kapılarak uymamıştır.

BU DURUM KABUL EDİLEMEZ

Bu durumu kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz. Yaşanan bu kaza ve sonrasında ihmali olan personelimiz hakkında gerekli idari ve yasal süreçleri başlatacağımızı, ayrıca bu konuda tüm personelimiz için gerekli eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına da hız vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

CAN DOSTLARIMIZIN YANINDAYIZ

Bucamızın her noktasında tüm can dostlarımızın yanında olmaya devam edeceğimizi de bir kez daha anımsatıyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası