Ege Postası
Geri

Buca Belediyesi’nden çocuklara doğa dostu eğitim

Buca Belediyesi, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında okullarda eğitim vermeye başladı. Eğitimler sayesinde çevre bilincinin çocuk yaşta aşılanması hedefleniyor.
Buca Belediyesi’nden çocuklara doğa dostu eğitim
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Mart 2022 Salı 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sürdürülebilir bir çevre yaratmak için farkındalık çalışmaları yürüten Buca Belediyesi, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde okullarda sıfır atık eğitimine başladı.

Belediyenin çevre mühendisleri, Çamlık Şehit Hüseyin Tolga Hepgül İlkokulu’nda küçük  öğrencilere çevre kirliliği, atık oluşumunun engellenmesi veya azaltılması, atığın oluşması durumunda atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşümünün sağlanması gibi konularda detaylı bilgilendirme yaptı. İnteraktif şekilde gerçekleştirilen eğitimleri ilgiyle takip eden minikler, merak ettikleri soruların da yanıtlarını aldı. 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, daha temiz ve yaşanabilir güzel bir gelecek için farkındalık eğitimlerini sürdüreceklerini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası