Ege Postası
Geri

Buca Metrosu onayı sonrası AK Parti’den ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak yatırım planına alınan Buca Metrosu onayı sonrası AK Parti’den İlk açıklama Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal’an geldi. Buca Metrosu onayı sonrası AK Parti’den ilk açıklama
Buca Metrosu onayı sonrası AK Parti’den ilk açıklama
Haberler / Yerel Politika
12 Temmuz 2019 Cuma 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI -  Geçtiğimiz Salı günü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘18 aydır bir imza’ bekliyor diyerek yeniden gündeme getirdiği Buca Metrosu’na beklenen onay 3 günde geldi. 

Konuyla ilgili Egepostası’na açıklama yapan AK Partili Hızal, "Kentimizin menfaatinin olduğu her konuda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sonuna kadar arkasında olacağımızı ve elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı her fırsatta dile getiriyoruz” diyerek şunları söyledi: 

"Buca Metrosu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla başlayacak süreç tüm İzmirli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız sayın Hamza Dağ, İl Başkanımız sayın Kerem Ali Sürekli ve İzmir milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Konu İzmir olduğu sürece biz her zaman var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası