Ege Postası
Geri

Buca Türk Hava Kurumu Başkanı, koronaya yenik düştü!

Bir süredir koronavirüs sebebiyle tedavi gören Buca Türk Hava Kurumu Derneği Başkanı ve Buca Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İzzet Atan hayatını kaybetti.
Buca Türk Hava Kurumu Başkanı, koronaya yenik düştü!
Haberler / Güncel
20 Mayıs 2021 Perşembe 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir süre önce koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan ve rahatsızlığının artması üzerine tedavi gören Buca Türk Hava Kurumu Derneği Başkanı ve Buca Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İzzet Atan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Başkan Atan'ın vefatı, sevenlerini yasa boğdu.

İzzet Atan'ın vefatı üzerine bir taziye açıklaması yapan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Hep senden bir umut iyi bir haber bekledik ama maalesef acı haber geldi... Çok sevdiğim, değerli büyüğüm Buca Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve aynı zamanda Buca Türk Hava Kurumu Derneği Başkanı olan İzzet Atan'ı kaybettik. Başımız sağ olsun" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası