Ege Postası
Geri

Buca'da Piriştina'nın kongre çağrısına kontra!

BUCASPOR Basın Sözcüsü Sait Demir, hiçbir gücün yönetimi zorla kongre yapmaya zorlayamayacağını söyledi.
Buca'da Piriştina'nın kongre çağrısına kontra!
Haberler / Spor
15 Haziran 2015 Pazartesi 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca Belediye Başkan Levent Piriştina ve taraftarların genel kurula gidilmesi için yaptığı çağrıları değerlendiren Sait Demir, "Başkanımız Çetin Kayışlı, yurtdışından döndükten sonra konuyu masaya yatıracağız. Ancak burada seçilmiş bir yönetim var. Baskıyla bize kimse olağanüstü genel kurul kararı aldıramaz. Birilerinin itmesiyle hareket etmeyiz, bizim de bir onurumuz var" dedi.

"Görevimizin başındayız ve layıkıyla yapıyoruz" diyen Sait Demir, "Herkesin keyfine göre adım atmayız. Başkanlığa aday biri varsa hemen açıklasın. O zaman güven tazelemek için seçime gideriz. Bucaspor'a kimse dışarıdan katkı sağlamadı, sadece yönetimin gayretleri söz konusu oldu. Kimseden korkumuz yok, kongreye gitsek bile yine kazanırız" diye konuştu. Oyuncu satışının gündemlerinde yer almadığını belirten Sait Demir, teknik direktörleri Levent Eriş'le de anlaşmak üzere olduklarını sözlerine ekledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası