Ege Postası
Geri

Buca'da Pırlanta Merkezleri kırsala taşındı

Eğitimdeki engelleri her alanda kaldıran Buca Belediyesi, kırsal mahallelerdeki okul öncesi çocukların gelişimi için Minik Bilim İnsanları Atölyesi kurdu. Pırlanta Merkezleri eğitmenleri tarafından verilen eğitimlerde minikler hem eğlendi, hem öğrendi.
Buca'da Pırlanta Merkezleri kırsala taşındı
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ağustos 2021 Salı 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her sene uzman eğitmenler aracılığıyla yüzlerce çocuğun hayatına dokunan Buca Belediyesi, Pırlanta Merkezleri’ni kırsala taşıdı. 

Okul öncesi çocukların gelişimine destek olmak ve yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerini sağlamak için Buca’nın kırsal mahallelerinde Minik Bilim İnsanları Atölyesi kuruldu.

Köylerdeki çocuk yoğunluklarına göre planlanan atölyeler, bir ay sürecek ücretsiz eğitimlere başladı. 

MİNİKLER HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ 

Çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği atölyelerde Pırlanta Merkezleri’nin eğitmenleri, her gün iki köyde 4-5-6-7 yaş gruplarındaki çocuklara eğitim verdi. Eğitim atölyelerinde miniklere felsefe, fen ve doğa, sanat, müzik, çevre ve aile eğitimleri verildi. Kırsaldaki minikler, eğitmenleriyle hem eğlendi hem öğrendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası