Ege Postası
Geri

Buca'da bayram

Buca Belediyesi’nin Ramazan Bayramı kutlamaları çerçevesinde sanatçı Yusuf Güney sahne aldı.
Buca'da bayram
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ağustos 2013 Cumartesi 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Buca Belediyesi önderliğinde Buca Gölet alanında düzenlenen halk konserine çıkan genç sanatçı Yusuf Güney’i on binlerce Buca’lı yalnız bırakmadı. Birbirinden güzel şarkılarını coşkulu kalabalık eşliğinde söyleyen Yusuf Güney yaklaşık iki saat sahne de kaldı. Bayramda Buca’da olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Yusuf Güney bu geceyi tertipleyen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve Kültür İşler Müdürü Sakine Akyüz’e teşekkürlerini sundu. Sanatçı Yusuf Güney yoğun katılım gösteren seyircilerden ve Buca’nın atmosferinden çok keyif aldığını dile getirerek, “Çok samimi söyleyeceğim. Her şey mükemmel, sizler mükemmelsiniz. Bu akşam çok güzel. Herkesin bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Başkan Tatı ve Güney’den “Gavur İzmir” çıkartması

Daha sonra sanatçıyı performansından dolayı kutlayan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Yusuf Güney’e Buca’nın simgesi üzüm heykelinin yer aldığı plaketi takdim etti. Başkan Tatı’nın teşekkür konuşmasında ikili arasında “Gavur İzmir” konuşması da vatandaşlardan büyük alkış topladı. Başkan Tatı, Bucalıların bayramını kutladığı konuşmasında, “Bizlerde bayram çok. Biz biraz deliyiz, Allaha şükür İzmir’deyiz. Pek çok kişinin canını sık sakta, bizim içimiz çok rahat” demesi üzerine sanatçı Yusuf Güney, araya girerek “Gavur İzmir derler ya keşke herkes sizin kadar Müslüman olsa” demesi katılımcılardan büyük alkış topladı.

Konuşmasına devam eden Tatı, “Müslüman olsa dediniz. Bu kadar alkış var ya şimdi bir şey soracağım ondan sonraki alkışı görün. Biz gavuruz değil mi arkadaşlar. Gavuruz. Türk bayrağını dalgalandırmak, Cumhuriyete, Laikliğe, Mustafa Kemal’e sahip çıkmak gavurluksa biz çok gavuruz ve bize gavur diyenlere çok gavurluk yapmaya devam edeceğiz. Buna emin olabilirsiniz. Buca halkını görüyorsunuz işte. Buca halkı sanatı ve sanatçıyı çok sever. Sevdiğini bağrına basar. Sevmediğini biraz kötü yapar. Sevmediğini tarih boyunca yapmıştır. Ya denize döker ya da sandığa gömer” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası