Ege Postası
Geri

Buca'da bu yaz moda 'robotik kodlama'

Buca Belediyesi Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi’nin öğrencileri, yaz tatilini dijital çağın vazgeçilmez becerilerinden biri olan robotik-kodlama ile değerlendirdi. Gençler, ulusal ve uluslararası arenada yeni başarılar elde etmek için çalışmalara başladı.
Buca'da bu yaz moda 'robotik kodlama'
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Temmuz 2021 Salı 09:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yetişmekte olan genç kuşağın her türlü donanıma sahip olması için nitelikli çalışmalar gerçekleştiren Buca Belediyesi Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi, yaz tatilinde önemli bir çalışmaya imza attı.

Hazırladığı bilim ve sanat projeleriyle, ulusal ve uluslararası arenadaki birçok yarışmada önemli başarılar elde eden merkezin öğrencileri, yaz aylarıyla birlikte yeni başarılar için yüz yüze robotik-kodlama eğitimine başladı.

Uzman eğitimciler Gürkan Lokman ve Tolga Orhanoğlu yönetiminde, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine, temel ve ileri robotik uygulamaları, 3 boyutlu tasarım konularında teorik ve uygulamalı dersler verildi. Öğrenciler, eğitimlere yoğun ilgi gösterirken tatil sürecini en verimli biçimde değerlendirme olanağı buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası