Ege Postası
Geri

Buca'da kitap Kafe çok sevildi

Buca Belediyesi’nin ilçede okuma oranını arttırmak adına hayata geçirdiği Kitap Kafe geride kalan 8 aylık zaman zarfında Bucalıların gözde mekanı haline geldi. ‘Okumak bize iyi gelecek’ sloganıyla açılan ve bünyesinde 6 binden fazla kitap bulunduran Kitap Kafe ve Mini Sahaflar Sokağı kısa süre içinde vatandaşlar tarafından çok sevildi. Boş zamanlarını okuyarak ve dinlenerek geçirmek isteyenlerin ortak mekanı olan Kitap Kafe, misafirlerine Yedigöller’in eşsiz manzarası eşliğinde günün yorgunluğunu atma olanağı sağlıyor.
Buca'da kitap Kafe çok sevildi
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Temmuz 2015 Pazartesi 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Okuma alışkanlığı arttırmak ve gelecek nesillere daha aydınlık bir Buca yaratmak hedefiyle kurulan Kitap Kafe ve Mini Sahaflar Sokağı’nda romanlardan hikaye kitaplarına, masallardan çocuk kitaplarına kadar bütün kitlelere hitap edebilecek 6 binden fazla eser yer alıyor. Yedigöller içerisine kurulan Kitap Kafe, şehrin yoğun temposundan kurtulmak isteyenlere Yedigöller’in eşsiz manzarası ve temiz havası ile dinlenme olanağı sağlarken; bünyesinde bulundurduğu binlerce kitap ile de ziyaretçilerine kitap okumanın keyfini yaşatıyor. Vatandaşların okumuş olduğu kitapları bağışta bulunabildiği Kitap Kafe, okunan kitapların değerlendirilmesine de imkan sağlıyor.



Bünyesinde ki binlerce kitap ile her yaştan kesime hitap eden Kitap Kafe’yi yeni keşfettiğini ve Buca’da böyle bir mekanın olmasına şaşırdığını söyleyen Kafe ziyaretçilerinden Gülay Ayva kitap okumayı çok sevdiğini ve bu tutkusunu evinin dışında bir mekanda da gerçekleştiriyor olmaktan keyif aldığını dile getirdi.    
Kitap Kafe’yi çok sevdiklerini söyleyen gençler de boş zamanlarını burada değerlendirmekten keyif aldıklarını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası