Ege Postası
Geri

Buca krizi aşıldı mı'

Geçtiğimiz Ocak ayı toplantısında grup kararına uymayarak komisyona seçilen Ünal Ömür ve Mustafa İnce ortaya yeni bir irade koydu. AK Partili iki ismin, ‘Görünen lüzum gereği’ diyerek seçildikleri komisyonlardan istifa ettikleri belirtildi. Ömür ve İnce’nin yerine Burçin Kevser Tourcihan ve İbrahim Şengöz seçildi. Öte yandan AK Parti'de yapılacak kongrelerin tarihleri belli oldu. İstifa eden meclis üyelerinin yerine o isimler geldi
Buca krizi aşıldı mı'
Haberler / Yerel Politika
3 Şubat 2020 Pazartesi 20:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca Belediyesi’nin Şubat ayı olağan meclis toplantısında AK Parti Grubu’nu yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz Ocak ayı toplantısında grup kararına uymayarak Denetim Komisyonuna seçilen Ünal Ömür ve Mustafa İnce ortaya yeni bir irade koydu. AK Partili iki ismin, ‘Görünen lüzum gereği’ diyerek seçildikleri komisyonlardan istifa ettikleri belirtildi. Ömür ve İnce’nin yerine Burçin Kevser Tourcihan ve İbrahim Şengöz seçildi.

KONGRELER O TARİHLER ARASINDA YAPILACAK

Öte yandan edinilen bilgilere göre genel merkez, Ege Bölgesi’ndeki illerin ilçe kongrelerinin Nisan ayı sonuna kadar tamamlanmasını istedi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın aldığı karara göre İzmir’de ilçe kongrelerinin startı 8 Mart tarihinde verilecek. İlçeler için kongre süreci 22 Nisan’da sona erecek. İl kongresinin tarihi ise henüz netleşmedi.

TEŞKİLAT BAŞKANI GELİYOR

Bu arada AK Parti İzmir Teşkilatı bu hafta önemli bir ismi ağırlayacak. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 7 Şubat Cuma günü İzmir’e gelecek. Kentte 5-6 ilçeyi ziyaret edecek olan Kandemir, kongreler öncesi teşkilatın nabzını tutacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası