Ege Postası
Geri

Buca'nın örnek hizmeti başarıyla sona erdi

Yazın bunaltıcı günlerinde dar gelirli yurttaşların serinlikten ve deniz kültüründen uzak kalmaması için Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje, başarıyla sona erdi. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal belediyecilik projelerine hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.
Buca'nın örnek hizmeti başarıyla sona erdi
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Ağustos 2022 Cumartesi 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne kayıtlı Bucalılar için çocukların anneleri ile unutulmaz bir gün geçirmesini sağlamak adına hayata geçirilen Menderes Gümüldür Tabiat Parkı gezilerini kapsayan proje başarıyla sona erdi.

Haftada iki gün gerçekleştirilen ve ailelerin unutulmaz anılar biriktirdiği, deniz kültürü ile iç içe geçen proje Bucalılardan da yoğun ilgi gördü. Her salı ve perşembe günü Buca Belediyesi önünden hareket eden araçlarla deniz kenarında kaliteli zaman geçirmeyi esas alan proje çocuklara yönelik eğitsel aktiviteleri ile de göz doldurdu. 

Çocukların yaz tatillerine güzel bir anı bırakmaktan mutlu olduklarına işaret eden Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, fırsat eşitsizliğine karşı her alanda sosyal belediyecilik örnekleri geliştirmek istediklerini dile getirdi. Başkan Kılıç, bu projelere hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası