Ege Postası
Geri

Buca trafiğine ortak çözüm

Buca’da yaşanan trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak projeler İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Buca Belediyesi tarafından masaya yatırıldı. Kent için önerilen projeler A’dan Z’ye tüm detaylarıyla görüşülerek uygulama için görüş alışverişi yapıldı.
Buca trafiğine ortak çözüm
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Aralık 2021 Çarşamba 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eser Atak, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Buca Belediyesi Başkan Yardımcıları ve bürokratların katılımıyla toplantı yapıldı. Toplantıda, Buca Belediyesi tarafından hazırlanan ve Buca’nın ana ve ara arterlerinde hayata geçirilmesi planlanan uygulamalar ile ilgili projenin sunumu yapıldı. 

EN AZ 15 DAKİKA KAZANILABİLİR

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, tek yön gibi yeni uygulamaların bir öneri niteliği taşıdığını belirterek, uygulama hayata geçerse vatandaşların trafikte kaybettiği sürenin en az 15 dakika azalabileceğini söyledi.  

FİKİR ALIŞVİRİŞİ YAPILDI

Daha sonra, trafikte harcanan sürenin kısaltılmasının yanı sıra bisiklet yolları oluşturulması, otopark alanlarının artırılması da hedeflenen projelerin uygulama aşaması için fikir alışverişi yapıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası