Ege Postası
Geri

Buca’da Saadet Partisi’nden muhtarlara ziyaret

Saadet Partisi Buca İlçe Başkanı Muhsin Temur, ilçe sorumlusu Selçuk Kavuşan ile beraberindeki heyet, muhtarları ziyaret ediyor. Muhtar komisyon üyeleri olarak haftada dört mahalleye ziyaret düzenleyen Saadet Partililer, muhtarların sorunları, talepleri ve giderilmesi gereken eksiklikler konularında bilgi alıyor.
Buca’da Saadet Partisi’nden muhtarlara ziyaret
Haberler / Yerel Politika
19 Ocak 2022 Çarşamba 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Parti yetkililerine faaliyetleri hakkında bilgi veren muhtarlar, kendi bölgelerinin sıkıntılarını da iletiyor. Verdikleri destek ve sorunların çözümüne yapmış oldukları katkıdan dolayı Saadet Partili heyete teşekkür eden muhtarlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Muhtar ziyaretleri hakkında açıklamada bulunan Saadet Partisi Buca İlçe Başkanı Muhsin Temur, “Vatandaşımızı en iyi tanıyan, onların sorunlarına hâkim olan muhtarlarımızı düzenli olarak ziyaret etmekte, bölge sorunları olarak aktarılan konuları dosya haline getirmekte, taleplerini ilgili mercilere aktarmaktayız. Ekonomik yönden zor günler geçirdiğimiz bu günlerde, kimsesiz, engelli, muhtaç ya da yaşlıların tespiti ve yardımların gerçekleşmesi noktasında da önemli bir noktada görev yapan muhtarlarımıza destek olmaya çalışmaktayız.” ifadelerini kullandı.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası