Ege Postası
Geri

Buca’da ibadethaneler bayrama hazırlandı

Buca Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelindeki cami, cemevi ve sokaklarda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman, “Komşularımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.
Buca’da ibadethaneler bayrama hazırlandı
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Mayıs 2026 Salı 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca’da vatandaşların ibadetlerini hijyenik ve sağlıklı koşullarda yerine getirebilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında ibadethaneler bayrama hazır hale getirildi. İlçedeki cami ve cemevlerinin iç mekânları detaylı şekilde temizlenirken avlular, abdesthaneler, ortak kullanım alanları ve çevre düzenlemeleri de titizlikle gerçekleştirildi.

İbadethanelerde hijyen çalışmalarının yanı sıra kötü koku ve bakteri oluşumuna karşı dezenfeksiyon uygulamaları da yapıldı.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güçlü şekilde hissedildiği özel günler olduğunu belirterek, “Komşularımızın ibadetlerini gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilmesi için bayram öncesinde camilerimizde ve cemevimizde kapsamlı bir çalışma yürüttük. Buca’nın dört bir yanında yaşam alanlarını temiz ve sağlıklı tutmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası