Ege Postası
Geri

Buca’da tek kalemde 15 milyonluk satış

Buca Belediyesi, mülkiyetinde bulunan arsa imarlı ve yapılaşmaya açık 6 bin metrekare büyüklüğünde taşınmazı ihale yoluyla satışa çıkardı. İhalenin gerçekleşmesi durumunda belediyenin kasasına 15 milyon lira girmesi bekleniyor. 
Buca’da tek kalemde 15 milyonluk satış
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Ağustos 2021 Perşembe 09:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Buca Belediyesi, Kuruçeşme Mahallesi’nde belediye mülkiyetinde bulunan arsa nitelikli taşınmazı ihale yoluyla satmaya hazırlanıyor.

İhale ilanında 6 bin metrekarelik arsa nitelikli taşınmazın imar durumu ise konut dışı kentsel çalışma ve yerleşime uygun alan olarak belirtildi.

Alanın kapalı alan inşaat hakkı 0,60 olarak belirtilirken yapılacak yapının maksimum yüksekliğinin ise 9,50 metre olduğu bilgisine yer verildi. 

Kapalı teklif usulü gerçekleştirilecek ihalede, taşınmazın geçici teminat bedeli 450 bin lira olarak belirtilirken muhammen satış bedelinin ise 15 milyon lira olduğu ifade edildi. 

Söz konusu ihale, 17 Ağustos Salı günü saat 12.00’de   Buca Belediyesi Hizmet Binası’nde gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası