Ege Postası
Geri

Bucalı engelliler askere uğurlandı

Buca Belediyesi ile Buca Kent Konseyi ve Engelli Meclisi tarafından düzenlenen engelli asker gecesi coşku ile kutlandı.
Bucalı engelliler askere uğurlandı
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2013 Cuma 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Engelli vatandaşlar bir günlük temsili askerlik günleri için yapılan eğlencede ellerine kınalar yakılarak askere uğurlandılar. Şirinyer Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın eşi Oya Tatı başta olmak üzere, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik, Buca Engelliler Derneği Başkanı Kamuran Parıltı, Engelli Meclisi Başkanı Serkan Dağdelen asker yolcusu engelliler ve aileleri katıldı.
Müzik ve eğlencenin iç içe geçtiği gecede gönüllerince eğlenen askerlerin kınasını da Oya Tatı yaktı. Ellerine kına yakılan ve yakalarına Türk bayrakları asılan askerleri her dönem askeri uğurlayan Tatı, kendilerine hayırlı teskereler dileklerini iletti.
Hem duygusal hem de eğlenceli dakikalara sahne olan asker kınasında engellilere verdiği değerle her türlü etkinliklerinde sahne alan sanatçı Ersin Faikzade birbirinden güzel parçalarla askerlere doyumsuz bir gece yaşattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası