Ege Postası
Geri

Bucaspor 1928'de kaleci Efe Süper Lig'e gidiyor

Bucaspor 1928'in genç kalecisi Efe Doğan, Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'a transfer oluyor.
Bucaspor 1928'de kaleci Efe Süper Lig'e gidiyor
Haberler / Spor
5 Şubat 2025 Çarşamba 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Bucaspor 1928'in genç kalecisi Efe Doğan, Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'a transfer oluyor. Sarı-lacivertlilerin altyapısından yetiştirip vitrine çıkardığı 20 yaşındaki eldiven, yeni takımıyla sözleşme imzalamak için geçen hafta Rize'ye gitti. Çaykur Rizespor'un Bucaspor 1928'e Efe için 8 milyon TL'lik bonservis bedeli ödeyeceği ve resmi sözleşmelerin en kısa zamanda yapılacağı bildirildi.

Şu an Rize'de olan Efe Doğan'ın prosedürler tamamlanır tamamlanmaz yeni takımına resmen dahil olacağı kaydedildi. Bu sezon 16 maçta kaleyi koruyan Efe, 1440 dakika süre aldı. Süper Lig'de Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Oğuz Aydın'ın vitrine çıktığı kulüp Bucaspor 1928, sezon başında genç forveti Arda Usluoğlu'nu da Alanyaspor'a göndermişti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası