Ege Postası
Geri

Bucaspor 1928 tesislerini depremzedelere açtı

Cİ Group Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Aktaş, Cİ Group Bucaspor 1928 olarak tesislerini bu kış günlerinde evlerinden olan depremzede ailelere açmak için ek binalarındaki hazırlıklarını tamamladıklarını açıkladı. 3 katlı, 24 odaya sahip binada depremzedelere hizmet verecek Cİ Group Bucaspor 1928, aileleri bekliyor.
Bucaspor 1928 tesislerini depremzedelere açtı
Haberler / Spor
4 Kasım 2020 Çarşamba 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çocuğu olan ailelere öncelik verileceğini belirten Cİ Group Bucaspor 1928 Başkanı Aktaş, “Hayatımızda en büyük acıyı sevdiklerimizi kaybederek yaşarız. Yakınlarını yitiren vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız da inşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşacaklardır. Gönüllü olarak koşup İzmir’e gelen ve dört elle yaralarımızı sarmak için çabalayan herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçte evsiz kalan depremzedelere de Bucaspor olarak yardım edeceğiz. İzmirimize geçmiş olsun” diye konuştu. Ayrıca Aktaş, Buca Belediyesi’nden gıda ve ısınma giderleri için destek beklediklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası